Etiquetas

martes, 13 de mayo de 2014

My experiences in Spain

Spanyolországi tapasztalataim                                    Tokaji Marci 7.c



Nagyon jó volt gyakorolni az angol nyelvet, megtapasztaltam, hogy milyen fontos a világban, és milyen jól lehet boldogulni vele. Ezen kívül érdekes volt megismerni egy idegen kultúrát és néhány spanyol szokást. Örültem, hogy összebarátkozhattam más nemzetiségű emberekkel, érdekes volt látni, hogy a nyelvi különbségek ellenére mennyi közös van bennünk.
Nagy szeretettel fogadtak minket a spanyol tanárok, a diákok és családjaik is, igyekeztek a kedvünkben járni. Sok érdekes élményünk volt Palenciaban, pl. a vízmúzeum, a városháza és a környező városkák meglátogatása. Érdekes volt látni, hogy ők az atomenergia helyett inkább a szélenergiát használják.
A szervezett programokon kívül lehetőség volt a család életével is megismerkedni, például megbizonyosodtam arról, amit a spanyolórákon már hallottunk, hogy mennyire közvetlenek és kedvesek, és hogy Spanyolországban tényleg mindenki focidrukker.

Várom már, hogy megérkezzen hozzánk a spanyol csoport, akiket már barátokként fogadunk és remélem, hogy élvezni fogják a Budapesten töltött időt. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario